Centro (Madrid)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Centro kuwi sawijining distrik tengah saka kutha Madrid, Spanyol. Jembaré udakara 5,23 km², kanthi pedunung 148,714 jiwa lan kapadhetan 28434,8 jiwa/km².

Panggonan ing distrik Madrid[sunting | sunting sumber]


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Centro_(Madrid)&oldid=812941"