Bačka Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Севернобачки округ
Severnobački okrug
Észak-bácskai körzet
Lokasi
Lokasi distrik ing Serbia
Lokasi distrik ing Serbia
Administrasi
Ibu kutha Subotica
Commissioner Zoran Prćić
Munisipalitas 2 and 1 city
Pedunungan 45
 - Kutha 3
 - Désa 42
Statistik
Tlatah segara 1,784 km²
Populasi (sènsus 2002) 200,140
 - density 112.2/km²
Serbia

Cithakan:North Bačka District Labelled Map

Map of North Bačka District
Ethnic map of North Bačka District

Distrik Bačka Lor (Basa Serbia: Севернобачки округ, Severnobački okrug; Basa Hungaria: Észak-bácskai körzet; Basa Kroasia: Sjevernobački okrug; Cithakan:Lang-sk; Rusyn: Сивернобачки окрух; Basa Rumania: Districtul Bacica de Nord) iku sawijining distrik ing Serbia sisih lor. Distrik iki dumunung ing tlatah Bačka ing provinsi otonom Vojvodina. Pedunungé ana 200,140 jiwa. Pusat pamaréntahan dumunung ing kutha Subotica.

Munisipalitas[sunting | sunting sumber]

Distrik Bačka Lor dumadi saka telung munisipalitas lan 45 komunitas lokal.

Munisipalitas:

Demografi[sunting | sunting sumber]

Pedunung ing distrik iki campuran saka manéka ètnik. Miturut data sènsus taun 2002, dumadi saka:

(*) Total pedunung wong Slavia Kidul (Serbia, Kroasia, Bunjevci, Yugoslavia) sing urip ing distrik iki ana 98,025 (48.96%).

Basa:


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Bačka Lor ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bačka_Lor&oldid=830880"