Yuyu pedhes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chilli crab
Chilli crab-02.jpg
A plate of chilli crab
Jeneng liyané辣椒螃蟹 (là jiāo páng xiè)
JinisSeafood
Panggonan asalSingapura
Tlatah utawa prajaSingapore
Olah-olahan nasional gegayutanSingapore
DigawéCher Yam Tian
Hawa ajanganhot, with a side of Mantou
Woworan pokokKepiting, Chilli, Endog
VariasiBlack pepper crab
Buku masakan: Chilli crab  Médhia: Chilli crab

Kepiting lombok minangka salah sawijining sajian panganan laut Singapura . Kepiting lendhut umume digunakake lan digoreng saos tomat sing kenthel, legi lan gurih - lan lombok empuk Sanajan jenenge, kepiting lombok dudu panganan pedhes banget. Kadhaptar ing nomer 35 ing 50 dhaptar panganan sing paling enak sajagad sing disusun dening CNN Go ing taun 2011. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "World's 50 best foods". CNN Travel. Diarsip saka sing asli ing 2015-12-16. Dibukak ing 2016-01-11.