Mantou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mantou
ClassicwhiteMantou.jpg
Classic white mantou
Jeneng liyanéChinese steamed bun, Chinese steamed bread
JinisBread, dim sum
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaEast Asia
Hawa ajanganSteaming hot
Woworan pokokWheat flour, water, leavening agents
Buku masakan: Mantou  Médhia: Mantou
Mantou
Cina Padatan 饅頭
Cina Prasaja 馒头
Jeneng Cina liyané
Cina Padatan 麵頭
Cina Prasaja 面头

Mantou ( simplified Chinese saderhana kerep disebut minangka Chinese steamed bun, yaiku sawijining jinis putih lan alus saka roti steamed utawa bun populer ing Northern China . [1] Etimologi masarakat ngubungake jeneng mantou karo dongeng babagan Zhuge Liang .

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Graves, Helen (2 October 2013). "Chinese food and drink: Pork belly mantou – recipe". TheGuardian.com. Guardian News & Media LLC. Dibukak ing 28 January 2015.