Yuka Nakanishi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yuka Nakanishi
中西 優香
ParabanNishishi (にしし?), Nishinaka (西中?), Chun Chun (チュンチュン?)
Lair (1989-01-24) Januari 24, 1989 (umur 31)
SakaPrefektur Aichi
GénreJ-pop
Sing magepokanSKE48 Tim S, AKB48 (siswi angkatan 4)

Yuka Nakanishi (中西 優香 Nakanishi Yūka?, lair ing Prefektur Aichi, 24 Januari 1989; umur 31 taun) ya iku anggota grup idola Jepang SKE48 Tim S. piyambakipun inggih punika mantan siswi pelatihan AKB48 Angkatan 4.

Karier[besut | besut sumber]

Piyambakipun ndèrèk Audisi Kenkyūsei Angkatan 4 AKB48, lan kalebet 18 tiyang ingkang dipuntampi dados siswi pèlatihan ing 27 Mèi 2007. Shizuka Oya, Amina Sato, Reina Fujie, lan Aki Deguchi kalebet ing antawisipun rèkan sèangkatanipun ing AKB48.[1] Kèpindahanipun ing SKE48 dipunumumakèn ing konser AKB48 Live DVD wa Deru Daroukedo, Yappari Asma punika Kagiruze! AKB48 Natsu Matsuri ing Hibiya Open-Air Concert Hall, 23 Agustus 2008. Pertunjukan kenkyusei ing Teater AKB48, 26 Agustus 2008, punika penampilan kapungkasanipun minangka siswi pelatihan AKB48. Nanging saksampunè lulus saking AKB48, Nakanishi kanggé sawètara taksih tampil ing pertunjukan-pertunjukan teater AKB48 minangka pengganti kanggé anggota ingkang némbè berhalangan. Nakanishi ndèrèk sarta ing singel perdana SKE48, "Tsuyoki Mono yo" ingkang dipunrilis 5 Agustus 2009. Ing singel mau, sedaya anggota SKE48 ndèrèk sarta. Singel kaping 4, "1! 2! 3! 4! Yoroshiku!" ingkang dipunrilis 17 November 2010 punika pengalaman pertamanya kapilih minangka anggota senbatsu SKE48.[2] Saksampune boten mlebet hitungan ing tiga pemilihan umum sadèrèngipun (2009, 2010, lan 2011), Yuka Nakanishi wonten ing salebeting peringkat ke-63 ing Pemilihan Umum kaping 4 AKB48 ingkang kalangsung saking wulan Mèi ngantos Juni 2012. Asil mau ndamel pilihan minangka anggota Future Girls, sisan berhak tampil ing singel AKB48 "Gingham Check".[3]

Diskografi[besut | besut sumber]

Bersama SKE48[besut | besut sumber]

  • "Tsuyoki Mono yo"
  • Dalam "Aozora Kataomoi"
    • "Bungee Sengen" (バンジー宣言?) bersama Tim B.L.T
  • Dalam "Gomen ne, Summer"
    • "Hazu Misaki" (羽豆岬?) bersama Under Girls B
  • "1! 2! 3! 4! Yoroshiku!"
    • "Cosmos no Kioku" (コスモスの記憶?) bersama Shirogumi
  • Dalam "Banzai Venus"
    • "Sotsugyoushiki no Wasuremono" (卒業式の忘れもの?) bersama Shirogumi
  • Dalam "Pareo wa Emerald"
    • "Tokimeki no Ashiato" (ときめきの足跡?) bersama Shirogumi
  • Dalam "Okey Dokey"
    • "Bazooka Hou Hassha!" (バズーカ砲発射!?)
  • Dalam "Kataomoi Finally"
    • "Hanikami Lollipop" (はにかみロリーポップ?) bersama Shirogumi
  • Dalam "Aishiteraburu!"
    • "Aun no Kiss" (あうんのキス?) bersama Shirogumi

Kaliyan AKB48[besut | besut sumber]

Pertunjukan teater[besut | besut sumber]

Bersama AKB48[besut | besut sumber]

Team B 3rd Stage "Pajama Drive"
  • "Junjou Shugi" (純情主義?) (penari latar)
  • "Kagami no Naka no Jeanne Da Arc" (鏡の中のジャンヌダルク?)
    Pengganti untuk Kazumi Urano
Team A 4th Stage "Tadaima Renai Chuu" Revival
Team K 4th Stage "Saishuu Bell ga Naru"
Kenkyūsei "Tadaima Renai Chuu"
  • "Faint"

Kaliyan SKE48[besut | besut sumber]

Team S 1st Stage "Party ga Hajimaru yo"
  • "Kiss wa Dame yo"
Team S 2nd Stage "Te o Tsunaginagara"
  • "Glory Days" (1st Unit)
  • "Kono Mune no Barcode" (2nd Unit)
Team S 3rd Stage "Seifuku no Me"
  • "Mangekyou" (1nd Unit)
  • "Ookami to Pride" (2nd Unit)

Penampilan[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Network)

Broadcasting)

Radio[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "AKB48 劇団研究生 決まる!". AKB48 TOKYO DOME までの軌跡. 2007-5-16. Dijupuk 2012-08-08.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  2. "【63位】中西優香“移籍組”報われた 仲間たちも涙で拍手". Sponichi Annex. 2012-6-6. Dijupuk 2012-08-08.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  3. "AKB48 27thシングル選抜総選挙 開票結果". AKB48 TOKYO DOME までの軌跡. 201-6-6. Dijupuk 2012-07-19.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:SKE48 Cithakan:AKB48