Johannes Kepler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Yohanes Kepler)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Johannes Kepler
Wangun foto Yohanes Kepler taun 1610 déning pelukis anon
Lair(1571-12-27)Dhésèmber 27, 1571
Weil der Stadt near Stuttgart, Germany
PatiNovèmber 15, 1630(1630-11-15) (umur 58)
Regensburg, Bavaria, Germany
PadununganBaden-Württemberg; Styria; Bohemia; Upper Austria
BabaganAstronomy, astrology, mathematics and natural philosophy
InstitusiUniversity of Linz
Alma materUniversity of Tübingen
Misuwur amargaKepler's laws of planetary motion
Kepler conjecture
AgamaLutheran

Johannes Kepler 15711630, punika satunggiling ahli astronomi Jerman. Piyambakipun mliginipun dados misuwur déning téyorinipun bab éwahing saha puteraning planit-planit. Piyambakipun ugi kaanggep ingkang ngadegaken ngèlmu astronomi modhèren.

Uga delengen liyané[besut | besut sumber]

Tulisan karya Kepler[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  • Awake! March 8, 2005, p. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.
  • Sedarlah! 8 Maret 2005, h. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.