Xie Xingfang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Xie Xingfang
Katerangan pribadi
Jeneng jangkep 谢杏芳
Nagara Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Bobot 60 kg (132 lb)
Tangan sing dipigunakaké Kanan
Tunggal Putri
Urut dhuwur dhéwé 1 (7 April 2005[1])
Urut saiki 1 (15 Mèi, 2008)
Profil BWF
Medal record
Representing Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina
Badminton Putri
Olimpiade
Perak Olimpiade Beijing 2008 Tunggal Putri
BWF World Championships
Emas 2005 Anaheim Women's Singles
Emas 2006 Madrid Women's Singles

Xie Xingfang (lair 8 Januari 1981; umur 37 taun) punika panjenenganipun juru main badminton saking Tiongkok. Anggadahi Paringkat ingkang inggil kang naté dipunmenangake paringkat kapisan donya.

Antara gelar jawara kang naté dipunraih :

Jawara[besut | besut sumber]

Paringkat Nomer Taun Panggonan
World Championships
1 Tunggal 2006 Madrid, ESP
1 Tunggal 2005 Anaheim, CA, USA
5 Tunggal 2003 Birmingham, GBR
Asian Championships
1 Team 2006 Doha, QATAR
Thomas & Uber Cup
1 Team 2008 Jakarta, INA
1 Team 2006 Japan
1 Team 2004 Jakarta, INA
World Grand Prix
1 Tunggal 2007 China Masters Super Series
1 Tunggal 2007 Yonex All England Super Series
1 Tunggal 2007 Yonex German Open
1 Tunggal 2007 Yonex Koréa Open Super Series
1 Tunggal 2006 Hong Kong Terbuka
1 Tunggal 2006 Yonex All England Open
1 Tunggal 2005 Yonex All England Open
1 Tunggal 2005 German Open
1 Tunggal 2004 Djarum Indonésia Open
1 Tunggal 2004 China Open
1 Tunggal 2004 German Open
1 Tunggal 2004 Realkredit Denmark Open
2 Tunggal 2007 Aviva Open Singapore Super Series
2 Tunggal 2006 Yonex Japan Open
2 Tunggal 2006 Chinese Taipei Open
2 Tunggal 2006 China Masters
2 Tunggal 2005 China Open
2 Tunggal 2005 Hong Kong Open
2 Tunggal 2005 Yonex Japan Open
2 Tunggal 2003 Yonex All England Open
3 Tunggal 2006 Proton Eon Malaysia Open
3 Tunggal 2005 China Masters
3 Tunggal 2003 China Open
3 Tunggal 2003 Proton Eon Malaysia Open
3 Tunggal 2002 Realkredit Denmark Open
3 Tunggal 2002 China Open
3 Tunggal 2002 Singapore Open

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]