Wong Dondho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Dondho iku golongan ètnik sing dumunung ing Kacamatan Galang, Baolan, lan Dondo ing Kabupatèn Buol lan Tolitoli, Provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia. Cacah jiwané udakara wong 10.000.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Zulyani, Hidayah (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. p. 83. ISBN 978-979-461-929-2.