Menyang kontèn

Winter's Bone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Winter's Bone
Barkas:Winters Bone Poster 2010.jpg
Poster film Winter's Bone
DisutradaraniDebra Granik
DiprodhuseriAnne Rosellini
Alix Madigan-Yorkin
DiskénariyoniDebra Granik
Anne Rosellini
AdhedhasarWinter's Bone
déning Daniel Woodrell
DibintangiJennifer Lawrence
John Hawkes
DimusikiDickon Hinchliffe
SinématografiMichael McDonough
Dibesut déningAffonso Gonçalves
Perusahaan
prodhuksi
Anonymous Content
Winter's Bone Productions
Dibabar déningRoadside Attractions
Tanggal metu
Suwéné
98 menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$2 juta[2]
Kalarisan$16.131.551[2][3]

Winter's Bone yaiku film drama Amerika taun 2010 sing diarahake dening Debra Granik lan diprodhuksi dening Anne Rosellini lan Alix Madigan-Yorkin . Tulisan iki ditulis dening Debra Granik lan Anne Rosellini adhedhasar Bone Winter dening Daniel Woodrell . Bintang film Jennifer Lawrence lan John Hawkes .

Film Winter's Bone ditayangke ing Festival Film Sundance ing 21 Januari 2010 lan dirilis ing Amerika Serikat ing 11 Juni 2010. Film iki ditampa kanthi positif saka kritikus.

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Jennifer Lawrence minangka Ree Dolly
  • John Hawkes minangka Teardrop Dolly
  • Dale Dickey minangka Merab
  • Garret Dillahunt minangka Sherif Baskin
  • Lauren Sweetser minangka Gail
  • Shelley Waggener minangka Sonya
  • Kevin Breznahan minangka Little Arthur
  • Ashlee Thompson minangka Ashlee Dolly
  • Tate Taylor minangka pemberi jaminan
  • Sheryl Lee minangka April
  • Cody Shiloh Brown minangka Floyd
  • Isaiah Stone minangka Sonny Dolly
  • Ronnie Hall minangka Thump Milton

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "WINTER'S BONE (15)". British Board of Film Classification. December 21, 2010. Dibukak ing February 7 ,2018. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  2. a b "Winter's Bone (2010)". Box Office Mojo. Dibukak ing February 7, 2018.
  3. "Winter's Bone (2010)". The Numbers. Dibukak ing February 7, 2018.

Pranala njaba[besut | besut sumber]