William E. Boeing, Jr.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

William E. Boeing, Jr. (lair 22 November 1922 - surut ing Seattle, AS, 8 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 92 taun), iku sawijining pangusaha Amérika, produsèn montor mabur Boeing.[1] Dhèwèké iku putrané sang pelopor pamaburan William Edward Boeing.

Kulawarga[besut | besut sumber]

Boeing ninggal bojo kapindhoné June lan didhisiki déning bapakné lan sadulur-sadulur lanang separoné: Nathaniel Paschall III (1912–1979) sing nyambut gawé minangka èksèkutif McDonnell-Douglas lan Cranston Paschall (1916–1994).

Saliyané iku dhèwèké didhisiki déning anaké lanang William Boeing III (1953-December 2013) lan bojoné sing kapisan, Marcella Cech, sing tilar donya ing taun 1990.

Réferènsi[besut | besut sumber]