Wilford Brimley

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brimley, 2012

Anthony Wilford Brimley (lair ing Amérikah Sarékat, 27 Sèptèmber 1934; umur 84 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]