Wilamowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wilamowice
POL Wilamowice COA.svg
Lambang Wilamowice
120px
Lokasi Wilamowice
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Silesia
Hak kutha: 1818
Jembar: 10,41 km²
Padunung: 268,4 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBI
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
43-330 Wilamowice
Situs wèb resmi: http://www.miasto.wilamowice.pl
Pulitik
Walikutha: Marian Bronisław Trela

Wilamowice (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wilamowice&oldid=1091044"