Wikipedia:Wiki Mrebawani II/Ayahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wiki Mrebawani #2
ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦩꦁꦉꦏ꧀ꦱꦧꦱꦗꦮꦭꦤ꧀ꦩꦸꦩ꧀ꦥꦸꦤꦶ꧇꧒꧇

TepasAyahanPanumpukanPambijiPitakonBesutan

Calendar font awesome.svg Kalamangsa

Mangsa Tanggal Acara
I 15 April 2017 - 14 Sèptèmber 2017 Pasanggiri / Kompetisi
13 Sèptèmber - 15 Sèptèmber 2017 Pambiji
17 Sèptèmber 2017 Wara-Wara Juwara
II 23 Sèptèmber 2017 - 20 Fèbruari 2018 Pasanggiri / Kompetisi
21 Fèbruari - 23 Fèbruari 2018 Pambiji
25 Fèbruari 2018 Wara-Wara Juwara

Edit font awesome.svg Ayahan

  • Gawéa artikel saakèh-akèhé.
  • Artikel sing digawé bisa awujud artikel rintisan utawa artikel sampurna.
  • Artikel rintisan ya iku:
  • ngandhut paling ora 100 tembung;
  • nganggo saorané 2 rujukan;
  • conto artikel rintisan: Drembombok (152 tembung lan 5 rujukan);
  • cacahé artikel rintisan sing kudu digawé bébas.
  • Artikel sampurna ya iku:
  • ngandhut paling ora 300 tembung;
  • nganggo saorané 5 rujukan;
  • conto artikel sampurna: Basa Kapampangan (404 tembung lan 6 rujukan).
  • cacahé artikel sampurna sing kudu digawé paling ora 4 iji.
  • Saben artikel gawéané panyarta dikumpul ana ing kéné.

Check font awesome.svg Pambiji

  • Ing pungkasané mangsa, artikelé panyarta bakal dibiji.
  • Panyarta kudu numpuk artikel sampurna cacahé 4 iji supaya dibiji juri.
  • Karebèn bijiné dhuwur, prayogané panyarta numpuk artikel sing paling minangkani aturan lan gampang dingertèni.
  • Manawa ana kangèlan, gagé nyuwun tulung panitya. Aja isin!

Heart empty font awesome.svg Bebungah

  • Buku Salah Kaprah Bahasa Jawa, kanggo panyarta sing kasil ngripta 5 artikel ing sawijining mangsa.
  • Buku Pedoman Umum Ejaan Bahasa Jawa (Latin), kanggo panyarta sing kasil ngripta 10 artikel ing sawijining mangsa.
  • Novèl Wong Njaba (jarwan saka basa Prancis L'Etranger anggitané Albert Camus), kanggo panyarta sing kasil ngripta 20 artikel ing sawijining mangsa.
  • Buku Iqra' Hanacaraka (5 buku), kanggo panyarta sing kasil ngripta 25 artikel ing sawijining mangsa.
  • Buku Suta Naya Dhadhap Waru, kanggo panyarta sing kasil ngripta 35 artikel ing sawijining mangsa.
  • Tas blacu Wikimedia, Kamus Indonesia-Jawa, lan Partisara (Sèrtifikat), kanggo panyarta sing kasil ngripta 50 artikel ing sawijining mangsa.
  • Laptop, kanggo panyarta sing kasil ngripta artikel akèh dhéwé (saorané 200 artikel) lan bijiné dhuwur dhéwé ing sawijining mangsa.