Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn pangurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pangurus iku panganggo Wikipedia sing nduwèni aksès kanggo sawetara bab sing magepokan karo pangreksan Wikipedia sing ora bisa diayahi déning panganggo biasa. Kaca iki dipigunakaké kanggo njaluk kawigatèn Pangurus supaya ngayahi sawetara bab tèknis sing bisa diayahi déning Pangurus. Kanggo pangreksan utawa bab tèknis ing tataran Birokrat lan Checkuser, panjenengan bisa ngarujuk menyang kaca Wikipedia:Birokrat lan Wikipedia:Checkuser.

Ing kaca iki...
Bab sing bisa dijaluk saka pangurus Bab sing ora bisa dijaluk saka pangurus
  • Mblokir utawa mbukak blokir panganggo tinamtu yèn kabukti nglanggar kawicaksanan/pedoman utawa ngayahi vandalisme
  • Mbusak utawa mbatalaké pambusakan sawijining kaca/kategori
  • Ngreksa utawa mbukak pangreksan sawijining kaca
  • Nyunting kaca sing direksa
  • Njaga supaya gambar-gambar ala supaya ora ditampilaké ing kaca Wikipedia
  • Nyegah artikel-artikel tinamtu supaya ora digawé
  • Ndhaptaraké jeneng panganggo kanggo panjenengan (cantumna layang-e panjenengan)
Klik ing kéné kanggo nambahaké ngenani bab sing perlu kawigatèn Pangurus

Kanggo pitakonan /dhiskusi bab-bab liya, pirsani Warung Kopi, lan pilih topik sing cocog karo topik sing arep didhiskusèkaké.

[Global proposal] m.Wikipedia.org: (kabèh) Besut kaca[besut sumber]

MediaWiki mobile

Hi, this message is to let you know that, on domains like jv.m.wikipedia.org, unregistered users cannot edit. At the Wikimedia Forum, where global configuration changes are normally discussed, a few dozens users propose to restore normal editing permissions on all mobile sites. Please read and comment!

Sorry for writing in English but I thought as administrators you would be interested. Thanks, Nemo 1 Maret 2015 22.26 (UTC)

Improved search in deleted pages archive[besut sumber]

Please help translate to your language

During Wikimedia Hackathon 2016, the Discovery team worked on one of the items on the 2015 community wishlist, namely enabling searching the archive of deleted pages. This feature is now ready for production deployment, and will be enabled on all wikis, except Wikidata.

Right now, the feature is behind a feature flag - to use it on your wiki, please go to the Special:Undelete page, and add &fuzzy=1 to the URL, like this: https://test.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3AUndelete&fuzzy=1. Then search for the pages you're interested in. There should be more results than before, due to using ElasticSearch indexing (via the CirrusSearch extension).

We plan to enable this improved search by default on all wikis soon (around August 1, 2017). If you have any objections to this - please raise them with the Discovery team via email or on this announcement's discussion page. Like most Mediawiki configuration parameters, the functionality can be configured per wiki. Once the improved search becomes the default, you can still access the old mode using &fuzzy=0 in the URL, like this: https://test.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3AUndelete&fuzzy=0

Please note that since Special:Undelete is an admin-only feature, this search capability is also only accessible to wiki admins.

Matur nuwun! CKoerner (WMF) (talk) 25 Juli 2017 18.40 (UTC)