Wikipedia:Panyuwunan kawigatèn panata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panata iku naraguna Wikipedia sing nduwèni aksès kanggo sawetara bab sing magepokan karo pangreksan Wikipedia sing ora bisa diayahi déning naraguna biasa. Kaca iki dipigunakaké kanggo njaluk kawigatèn Panata supaya ngayahi sawetara bab tèknis sing bisa diayahi déning Panata. Kanggo pangreksan utawa bab tèknis ing tataran Birokrat lan Checkuser, panjenengan bisa ngarujuk menyang kaca Wikipedia:Birokrat lan Wikipedia:Checkuser.

Ing kaca iki...
Bab sing bisa dijaluk saka Panata Bab sing ora bisa dijaluk saka Panata
  • Mblokir utawa mbukak blokir naraguna tinamtu yèn kabukti nglanggar kawicaksanan/pedoman utawa ngayahi vandalisme
  • Mbusak utawa mbatalaké pambusakan sawijining kaca/kategori
  • Ngreksa utawa mbukak pangreksan sawijining kaca
  • Nyunting kaca sing direksa
  • Njaga supaya gambar-gambar ala supaya ora ditampilaké ing kaca Wikipedia
  • Nyegah artikel-artikel tinamtu supaya ora digawé
  • Ndhaptaraké jeneng naraguna kanggo panjenengan (cantumna layang-e panjenengan)
Klik ing kéné kanggo nambahaké ngenani bab sing perlu kawigatèn Panata

Kanggo pitakonan /dhiskusi bab-bab liya, pirsani Warung Kopi, lan pilih topik sing cocog karo topik sing arep didhiskusèkaké.