Wikipedia:Artikel pethingan/2016 07

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Josh Gippert (klambèn biru) nalika nlitèni layang palimpsèst ing Gunung Sinai
Josh Gippert (klambèn biru) nalika nlitèni layang palimpsèst ing Gunung Sinai

Jost Gippert (/ˈjoːst ˈgɪpʰɐt/, wiyos ing Winz-Niederwenigern, sapunika sabagéyan Hattingen, Jerman, 12 Maret 1956; yuswa 60 warsa) inggih punika linguis Jerman lan profésor ing linguistik komparatif wonten ing Institut Linguistik Èmpiris, Universitas Goethe Frankfurt. Piyambakipun mendeng dhateng basa-basa laladan Kaukasus, lan sampun mbabar kathah serat bab linguistik. (Waca terusané)