Wikimédia Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pakumpulan
Wikimédia Indonésia
Wikimédia Indonésia
Pendiri 19 pendhiri
Jinis Pendhidhikan/Kawruh
Diadegaké 5 September 2008
Lokasi Jakarta
Asal Komunitas Wikipedia basa Indonésia
Pengelola Leo Cahyadi, Ketua Dewan Pengawas
Ivan Lanin, Direktur Eksekutif
Wilayah operasi Republik Indonesia
Metode Luar jaringan (luring):
• Seminar
• Lokakarya/pelatihan
• Penyebaran konten luring (CD/DVD)
Karyawan 8 (per Maret 2009)
Anggota 19
Pemilik Anggota
Slogan Bebaskan Pengetahuan!
Situs resmi wikimedia.or.id

Pakumpulan Wikimédia Indonésia iku sawijining organisasi pakumpulan nirlaba mawa basis anggota sing madeg ing tanggal 5 September 2008 lan pusaté dumunung ing Jakarta, Indonésia. Organisasi iki disahaké sacara resmi tanggal 7 Oktober 2008 minangka mitra lokal (local chapter) saka Wikimedia Foundation Inc., Amérika Sarékat, déning Board of Trustees (Dewan Pengawas) Wikimedia Foundation, Inc.[1] Peluncuran Wikimedia Indonésia sacara resmi ing tanggal 20 Maret 2009 didhukung déning Kemenkominfo sekaligus ngenalaké Dhuta Bebasna Kawruh, Christian Sugiono.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Wikimedia Chapters" (wiki). Wikimedia Meta-Wiki. 2008. Dijupuk 10 Oktober 2008.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ ash/faw (20 Maret 2009). "Christian Sugiono Jadi Duta Wikimedia". detikInet. Dijupuk 24 Maret 2009.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]