Wikimédia Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pakumpulan
Wikimédia Indonésia
Wikimédia Indonésia
Pendiri 19 pendhiri
Jinis Pendhidhikan/Kawruh
Diadegaké 5 September 2008
Lokasi Jakarta
Asal Komunitas Wikipedia basa Indonésia
Pengelola Rinto Jio, Ketua Dewan Pengawas
Biyanto Rebin, Direktur Eksekutif
Wilayah operasi Republik Indonesia
Metode Luar jaringan (luring):
• Seminar
• Lokakarya/pelatihan
• Penyebaran konten luring (CD/DVD)
Sukarelawan 25
Karyawan 16 (per Maret 2018)
Anggota 76 (2018)
Pemilik Anggota
Slogan Bebaskan Pengetahuan!
Situs resmi wikimedia.or.id

Pakumpulan Wikimédia Indonésia iku sawijining organisasi pakumpulan nirlaba mawa basis anggota sing madeg ing tanggal 5 September 2008 lan pusaté dumunung ing Jakarta, Indonésia. Organisasi iki disahaké kanthi resmi tanggal 7 Oktober 2008 minangka mitra lokal (local chapter) saka Wikimedia Foundation Inc., Amérika Sarékat, déning Board of Trustees (Dewan Pengawas) Wikimedia Foundation, Inc.[1] Peluncuran Wikimedia Indonésia kanthi resmi ing tanggal 20 Maret 2009 didhukung déning Kemenkominfo sisan ngenalaké Dhuta Bebasna Kawruh, Christian Sugiono.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Wikimedia Chapters" (wiki). Wikimedia Meta-Wiki. 2008. Dijupuk 10 Oktober 2008.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ ash/faw (20 Maret 2009). "Christian Sugiono Jadi Duta Wikimedia". detikInet. Dijupuk 24 Maret 2009.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]