Wikimédia Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pakumpulan
Wikimédia Indonésia
Wikimédia Indonésia
Pendiri19 pendhiri
JinisPendhidhikan/Kawruh
Diadegaké5 September 2008
LokasiJakarta
AsalKomunitas Wikipedia basa Indonésia
PengelolaRinto Jio, Ketua Dewan Pengawas
Biyanto Rebin, Direktur Eksekutif
Wilayah operasiRepublik Indonesia
MetodeLuar jaringan (luring):
• Seminar
• Lokakarya/pelatihan
• Penyebaran konten luring (CD/DVD)
Sukarelawan25
Karyawan16 (per Maret 2018)
Anggota76 (2018)
PemilikAnggota
SloganBebaskan Pengetahuan!
Situs resmiwikimedia.or.id

Pakumpulan Wikimédia Indonésia iku sawijining organisasi pakumpulan nirlaba mawa basis anggota sing madeg ing tanggal 5 September 2008 lan pusaté dumunung ing Jakarta, Indonésia. Organisasi iki disahaké kanthi resmi tanggal 7 Oktober 2008 minangka mitra lokal (local chapter) saka Wikimedia Foundation Inc., Amérika Sarékat, déning Board of Trustees (Dewan Pengawas) Wikimedia Foundation, Inc.[1] Peluncuran Wikimedia Indonésia kanthi resmi ing tanggal 20 Maret 2009 didhukung déning Kemenkominfo sisan ngenalaké Dhuta Bebasna Kawruh, Christian Sugiono.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Wikimedia Chapters" (wiki). Wikimedia Meta-Wiki. 2008. Dijupuk 10 Oktober 2008.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ ash/faw (20 Maret 2009). "Christian Sugiono Jadi Duta Wikimedia". detikInet. Dijupuk 24 Maret 2009.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]