Warta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaca iki minangka kaca disambugiasi bab: Warta
  1. Kutha Warta - Sawijining kutha ing Polen
  2. Pawarta - èlemèn ing jurnalistik