Warta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki minangka kaca disambugiasi bab: Warta
  1. Kutha Warta - Sawijining kutha ing Polen
  2. Pawarta - èlemèn ing jurnalistik
  3. Warta jurnalistik 2020