Warta (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Warta
POL Warta COA.svg
Lambang Warta
120px
Lokasi Warta
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 12.790 jiwa (2010)
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Warta (kutha)
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Warta (Jerman Liebwart (1943-1945)) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 12.790 jiwa.