War Dogs (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

War Dogs (sadurungé kanthi irah-irahan Arms and the Dudes) ya iku filem biografi piala adilaga komedi kang disutradarani Todd Phillips lan naskah filem iki ditulis déning Phillips, Jason Smilovic lan Stephen Chin. Adhedhasar saka artikel Rolling Stone déning Guy Lawson.[1] Lawson miwiti nulis buku kang irah-irahané Arms and the Dudes kanthi carita kang rinci  .[2] Filem iki critakaké wong loro tukang adol braja, David Packouz lan Efraim Diveroli, kang nampa kontrak pemerintah minangka sumber senjata kanggo wadyabala Amèrikah ing Afghanistan.[3] Filem iki diparagani déning Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas lan J. B. Blanc. Prosès nggawé filem iki diwiwiti tanggal 2 Maret taun 2015 ing Romania. Filem iki dijadwalaké déning Warner Bros. Pictures digebyakaké ing tanggal 19 Agustus taun 2016.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Jonah Hill minangka Efraim Diveroli[4]
  • Miles Teller minangka David Packouz[5]
  • Ana de Armas minangka Iz[6]
  • J. B. Blanc minangka Bashkim[7]
  • Bradley Cooper minangka Henry[8]
  • Barry Livingston minangka Army Bureaucrat
  • Bryan Chesters minangka Fed Agent

Produksi[besut | besut sumber]

Wiwitané Jesse Eisenberg lan Shia LaBeouf kang direncakakaké dadi paraga baku ing filem iki;[9] nanging, loro-loroné akhiré diganti, karo Jonah Hill lan Miles Teller.[4][5] saka pamilihan paraga ing awal 2014 dibiwara Ana de Armas gabung ing wulan Fèbruari[6] lan J. B. Blancgabung ing wulan Maret.[7]

Gebyagan[besut | besut sumber]

Warner Bros. asliné arep gebyagaké filem iki ing tanggal 11 Maret taun 2016.[10] Nanging, ing wulan November taun 2015, tanggal gebyagané dipindah ing tanggal 19 Agustus taun 2016.[11]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Stoner Arms Dealers: How Two American Kids Became Big-Time Weapons Traders". 2011-03-16. Dijupuk 2016-07-08. 
  2. "Arms and the dudes". Amazon.com. Dijupuk 21 July 2015. 
  3. Evry, Max (April 30, 2015). "Arms & the Dudes: First Photos of Jonah Hill and Miles Teller on the Set". comingsoon.net. Dijupuk May 10, 2015. 
  4. a b Kit, Borys (December 3, 2014). "Jonah Hill to Star in Crime Comedy 'Arms and the Dudes'". hollywoodreporter.com. Dijupuk December 4, 2014. 
  5. a b Fleming Jr, Mike (February 12, 2015). "‘Whiplash’ Star Miles Teller Joins Jonah Hill In ‘Arms And The Dudes’". Deadline.com. Dijupuk February 16, 2015. 
  6. a b Hipes, Patrick (February 13, 2015). "Ana De Armas Joins Dudes In ‘Arms And The Dudes’". deadline.com. Dijupuk February 16, 2015. 
  7. a b Pedersen, Erik (March 5, 2015). "IFC Films Locks Up ‘Stanford Prison Experiment'; JB Blanc Joins ‘Arms And The Dudes’ — Film Briefs". deadline.com. Dijupuk March 7, 2015. 
  8. Truitt, Brian (March 22, 2016). "Sneak peek: Arms trading goes awry in 'War Dogs'". USA Today. Dijupuk August 4, 2016. 
  9. Sneider, Jeff (December 3, 2014). "Miles Teller Eyed to Join Jonah Hill in Todd Phillips’ ‘Arms and the Dudes’". thewrap.com. Dijupuk December 4, 2014. 
  10. A. Lincoln, Ross (May 19, 2015). "‘The Accountant’, ‘Project XX’, And More Get Release Dates". deadline.com. Dijupuk May 23, 2015. 
  11. Anthony D'Alessandro. "Warner Bros. Moves Todd Phillips’ ‘Arms & The Dudes’ To Summer". Deadline. Dijupuk 2015-11-14.