Wandu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wandu (portmanteau kaasal sakawadon-lanang) utowo wadam (saka hawa-adam) ya iku wong lanang kang luwih seneng minangka dadi wong wadon jrpning paguripan sadina-dinané Sebutan bencong atau banci juga dikenakan terhadap waria dan bersifat negatif.

Lihat pula[besut | besut sumber]