Wandu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wandu (portmanteau kaasal sakawadon-lanang) utawa wadam (saka hawa-adam) ya iku wong lanang kang luwih seneng minangka wong wadon jrpning paguripan sadina-dinané Sebutan bencong atau banci juga dikenakan terhadap waria dan bersifat négatif.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Manungsa-stub