Wandu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wandu (portmanteau kaasal sakawadon-lanang) utowo wadam (saka hawa-adam) ya iku wong lanang kang luwih seneng minangka dadi wong wadon jrpning paguripan sadina-dinané Sebutan bencong atau banci juga dikenakan terhadap waria dan bersifat negatif.

Lihat pula[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wandu&oldid=983864"