Walrus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Walrus
Walrus.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Carnivora
Subordho: Caniformia
Famili: Odobenidae
Génus: Odobenus
Brisson, 1762
Spésies: O. rosmarus
(Linnaeus, 1758)
Odobenus rosmarus distribution.png
Distribusi saka walrus

Walrus (Odobenus rosmarus) ya iku mamalia laut gedhé sing digulung kanthi distribusi sing ora ana ing Kutub Lor ing Samudra Arktik lan segara subartik ing Hemisfer Lor. Walrus minangka siji-sijine spesies sing urip ing kulawarga Odobenidae lan genus Odobenus.