Vung Tau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vung Tau
Vung Tau
Vung Tau
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Dong Nam Bo
Provinsi Ba Ria-Vung Tau
Kuthamadya Vung Tau
Tlatah
 • Gunggung 255,54 km2 (9,866 sq mi)
Cacah jiwa (2006)
 • Total 280.988
 • Karapetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Hanoi Time (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Vung Tau

Vung Tau iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ba Ria-Vung Tau, Dong Nam Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 280,988 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vung_Tau&oldid=998416"