Vung Tau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Vung Tau
Vung Tau
Vung Tau
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Dong Nam Bo
Provinsi Ba Ria-Vung Tau
Kuthamadya Vung Tau
Laladan
 • Gunggung 255,54 km2 (9,866 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 280.988
 • Pepadhet 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu Hanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Vung Tau

Vung Tau iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ba Ria-Vung Tau, Dong Nam Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 280,988 jiwa.