Vung Tau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vung Tau
Vung Tau
Vung Tau
NagaraVietnam
Kommunitas OtonomDong Nam Bo
ProvinsiBa Ria-Vung Tau
KuthamadyaVung Tau
Laladan
 • Gunggung255,54 km2 (9,866 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung280.988
 • Pepadhet34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektuHanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST)Hanoi Time (UTC+7)
Vung Tau

Vung Tau iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ba Ria-Vung Tau, Dong Nam Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 280,988 jiwa.