Vogelpark Olching

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vogelpark Olching
Lawang mlèbu saka kebon raja Vogelpark Olching
Tanggal dibuka1858; 161 taun kapungkur (1858)[1]
LokasiBernhard-Grzimek-Allee 1,
60316 Frankfurt, Hesse, Germany
Land area11 ha (27 acres) [2]
Koordinat50°06′56″N 8°42′11″E / 50.115583°N 8.703139°E / 50.115583; 8.703139Koordhinat: 50°06′56″N 8°42′11″E / 50.115583°N 8.703139°E / 50.115583; 8.703139
Gunggung sato kéwanKira-kira ana 4.500 kéwan[2]
Gunggung spesiesJumlahé ana 450 spésies[2]
Cacah pengunjung setaun830.193 (2015)[2]
KanggotaanWAZA, EAZA, VdZ
Tampilan wigatiAsiatic lion, Gorilla, Spectacled bear, Sumatran tiger
Sing duwéFrankfurt
Situs wèbzoo-frankfurt.de

Vogelpark Olching ngadhèg ana ing kutha München utawa diarani Munich. Kebon raja iki duwé koléksi manuk Vogelpark Olching duwé pertalan tembung Vogel, manuk, lan Olching iku jenèng kutha alit anan ing sisih lor kutha Munich. Olching duwé manèka warna kolèksi spésiès manuk ing dunya pérangan lor. Tuladhané ya iku manuk-manuk wulu kandhèl, manuk cucuk amba, lan manuk priwitan utawa manuk swara mèrdu.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Kurzer Überblick der Geschichte des Frankfurter Zoos" (ing basa German). Dijupuk 13 September 2016. 
  2. a b c d Itungan jumlah lahan Kebon raja Frankfurt

Pranala njaba[besut | besut sumber]