Virado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Virado
Virado a paulista.jpg
Virado à Paulista
JinisPlatter
Panggonan asalBrazil
Woworan pokokbeans, pork, manioc flour, fried sausage; breaded and fried plantain, eggs, kale, rice, torresmo (a crisply cooked pork rind)
Buku masakan: Virado  Médhia: Virado

Virado, uga dimangerteni minangka virado à Paulista, minangka panganan sajian lengkap saka negara bagian São Paulo, Brasil . Tanggal kasebut wiwit saka wiwitane wong Portugis sing manggon ing wilayah kasebut. Piring kasebut kalebu piring piring sing dimasak ing bawang bombay, bawang putih, lemak, lan uyah; glepung manioc garing, panggang; daging babi; sosis gorengan; pisang roti lan gorengan; endhog, luwih becik nganggo kuning telur; kale, dipotong dadi irisan lan diresiki lemu; sega; lan torresmo, kulit daging babi sing wis mateng. Virado biasane dilayani ing dina Senen. Udakara 500.000 piring sajian diwenehake saben minggu ing kutha São Paulo.