Vingnes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Vingnes
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Vingnes iku sawijining désa sing dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vingnes&oldid=889085"