Vestre Toten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Vestre Toten
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Vestre Toten punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]