Ustroń

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ustroń
POL Ustroń COA.svg
Lambang Ustroń
120px
Lokasi Ustroń
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia
Jembar: 58.92 km²
Padunung: 15 415 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ustroń
Situs wèb resmi: http://www.ustron.pl/
Pulitik
Walikutha: ...

Ustroń (Jerman Ustron) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 15 415 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ustroń&oldid=1001417"