Unthuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gelembung umpluk sabun

Foam minangka obyek sing digawe kanthi njebak kanthong gas ing cairan utawa padhet . [1] [2] [3] Spons lan sirah ing gelas bir kalebu conto busa. Ing umume busa, volume gas gedhe, kanthi film tipis cair utawa padhet bisa misahake wilayah gas. Busa sabun uga dikenal minangka suds .

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Foam". Merriam-Webster. Diarsip saka sing asli ing 2014-12-09.
  2. D. Weaire, S. Hutzler, "The Physics of Foams", Oxford University Press, 1999, ISBN 0198510977, ISBN 978-0-1985-1097-0
  3. I. Cantat, S. Cohen-Addad, F. Elias, F. Graner, R. Höhler, O. Pitois, F. Rouyer, A. Saint-Jalmes, "Foams: structure and dynamics", Oxford University Press, ed. S.J. Cox, 2013, ISBN 9780199662890