Universitas Tèknologi München

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Universitas Tèknologi München ya iku universitas publik kang ana ing kutha München, ibukutha Jerman. Universitas iki diadegaké ing taun 1868. Universitas iki nèmpèl karo Kutha München. München saben taun nampa kurang luwih 35.000 pendaftar, saéngga dadi universitas paling populèr katelu ing Jerman adhedasar gunggung pendaftar.