Universitas Pandanaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Universitas Pandanaran
Universitas Pandanaran Semarang
RèktorDr. Inu Kencana Syafiie, M.Si.
LokasiSemarang

Universitas Pandanaran, ya iku Pawiyatan luhur swasta ing Semarang, Indonésia, kang diadhekaké ing taun 1996. Rektor ing taun 2010 ya iku Dr. Inu Kencana Syafiie, M.Si.

Fakultas[besut | besut sumber]

Universitas Pandanaran duwé 5 fakultas, ya iku:

  1. Fakultas Teknik Sipil lan Perencanaan
  2. Fakultas Teknologi Industri
  3. Fakultas Ilmu Sosial lan Ilmu Pulitik
  4. Fakultas Ékonomi
  5. Fakultas Teknik

Pranala njaba[besut | besut sumber]