Universitas Islam Batik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Islam Batik
Universitas Islam Batik Surakarta
Diadegaké1983
RèktorH. Marsyidi, S.H.
LokasiSurakarta

Universitas Islam Batik, ya iku pawiyatan luhur swasta ing Surakarta, Indonésia, kang diadhekaké ing taun 1983. Rektor ing taun 2006 ya iku H. Marsyidi, S.H..

Fakultas[besut | besut sumber]

Universitas Islam Batik kaperang dumadi 3 fakultas, ya iku:

  1. Fakultas Ekonomi
  2. Fakultas Hukum
  3. Fakultas Pertanian