Tysfjord

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tysfjord
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Tysfjord punika désa dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]