Menyang kontèn

Tutanota

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tutanota
Rupa Tutanota
Jinising situs
Webmail
Ana ing basaManéka basa
Kantor gedhéJerman
Kang duwéTutao GmbH
Employees14[1]
Situs jaringantutanota.com
DagangYa
Users2 yuta punjul
Kababar2011
Setatus saikiOnline

Tutanota ya iku layanan layang èlèktronik fremium mawa énkripsi end-to-end.[2][3] Tutanota iku mardika saka pariwara; pramila layanané gumantung saka donasi lan langganan prémium.[4][5][6] Ing Maret 2017, kang yasa Tutanota ndhaku yèn layanan iki ndarbèni 2 yuta punjul naraguna.[7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Huge community support enabled us to employ our 14th team member: Welcome Jonas!". Tutanota. 18 November 2020. Dibukak ing 28 December 2020.
  2. "'NSA-proof' Encrypted Email Service Tutanota Launches". infosecurity-magazine.com. Reed Exhibitions Ltd. 3 July 2014. Dibukak ing 4 November 2015.
  3. Natasha, Lomas (18 March 2015). "Tutanota, An Open Source Encrypted Gmail Alternative, Heads Out Of Beta". techcrunch.com. TechCrunch. Dibukak ing 4 November 2015.
  4. "Tutanota Premium Review". PCMAG (ing basa Inggris). Dibukak ing 2023-01-24.
  5. "Celebrating One Year of Tutanota Premium - Thank You for Your Support!". Tutanota. 25 July 2016. Dibukak ing 14 March 2017.
  6. u/Tutanota on Reddit (2019-11-14). "How does Tutanota make enough income to sustain their services?". r/tutanota. Dibukak ing 2022-09-25 – lumantar Reddit.
  7. "Reviews of Secure Mail Service Tutanota". Tutanota (ing basa Inggris Amérika Sarékat). Dibukak ing 2017-07-24.

Pranala njaba[besut | besut sumber]