Tunggak-Tunggak Jati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Judhul[besut | besut sumber]

  • Tunggak-Tunggak Jati

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Taun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Novèl iki nyritaake katresnan kang thukul ing désa kang manggon ing tengah alas. Tresna antara wong lanang Jawa lan wong wadon Cina iku dadi punjer prakara.