Tulung Selapan, Ogan Komering Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tulung Selapan, Ogan Komering Ilir
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ilir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tulung Selapan iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ilir, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ilir