Tulsi Gabbard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tulsi Gabbard

Tulsi Gabbard (/ˈtʌlsi ˈɡæbərd/; lair 12 April 1981; umur 41 taun) yaiku pulitikus Amerika Sarekat lan mayor Hawaii Army National Guard sing ngejabat minangka anggota DPR Amerika Sarekat kanggo dapil 2 Hawaii. Kapilih ing 2012, ia menika panganut Hindu pertami ing Kongres Amerika Sarekat lan anggota voting Samoa-Amerika pertami saka Kongres kasebut. Ia menika kandidat kanggo nominasi Parte Dhemokrat ing pemilihan umum Presiden Amerika Sarekat 2020.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Haltiwanger, John (October 15, 2019). "Tulsi Gabbard is running for president in 2020. Here's everything we know about the candidate and how she stacks up against the competition". Business Insider. Dibukak ing October 19, 2019.

Pranala jaba[besut | besut sumber]