Tuhemberua, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tuhemberua, Nias
Nagara Indonésia
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias {{{nama dati2}}}]]

Tuhemberua iku kecamatan ing Kabupaten Nias Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias