Trowongan Al Shindagha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Trowongan Al Shindagha (Ing Basa Arab: نفق الشندغة) iku trowongan kang ana ing tlatah Dubai, Uni Emirat Arab. Wujud lan tatanan kang dumunung ana ing ngisor Lempongan Dubai kanggo ngubungake Deira lan Al Shindagha. Trowongan Al Shindagha ndhuwèni jalur kang ana ing ngisor segara, minangka salah salah sijiné trowongan kang ana ing ngisor segara ing tlatah Lempongan Dubai. Trowongan iki ndhuwèni 4 jalur, 2 jalur kanthi arah kang bèda.

Pranala jaba[besut | besut sumber]