Toy Story 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Toy Story 3
Toy Story 3 poster2010.jpg
Poster layar jembar ofisial
Disutradarani Lee Unkrich
Diprodhuseri Darla K. Anderson
John Lasseter (Èksekutif)
Nicole Paradis Grindl (Wakil)
Ditulis déning Scenario:
Michael Arndt
Carita:
John Lasseter
Andrew Stanton
Lee Unkrich
Dibintangi Tom Hanks
Tim Allen
Joan Cusack
Ned Beatty
Don Rickles
Michael Keaton
Wallace Shawn
John Ratzenberger
Estelle Harris
John Morris
Jodi Benson
Laurie Metcalf
Blake Clark
Whoopi Goldberg
Dimusiki Randy Newman
Dibesut déning Ken Schretzmann
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Walt Disney Pictures
Tanggal metu
18 Juni 2010 (2010-06-18)
Suwéné
103 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $200 million[1]
Kalarisan $634,420,787[1]

Toy Story 3 iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérika Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing bioskop déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki ya iku nomor katelu saka séri filem Toy Story. Ing filem iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kaya ta Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris, lan Laurie Metcalf.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Toy Story 3 (2010) – Box Office Mojo". Box Office Mojo. Internet Movie Database. Dijupuk July 20, 2010.