Toy Story 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Toy Story 3
Toy Story 3 poster2010.jpg
Poster layar jembar ofisial
Juru arah Lee Unkrich
Juru gawé Darla K. Anderson
John Lasseter (Èksekutif)
Nicole Paradis Grindl (Wakil)
Juru tulis Scenario:
Michael Arndt
Crita:
John Lasseter
Andrew Stanton
Lee Unkrich
Juru paraga Tom Hanks
Tim Allen
Joan Cusack
Ned Beatty
Don Rickles
Michael Keaton
Wallace Shawn
John Ratzenberger
Estelle Harris
John Morris
Jodi Benson
Laurie Metcalf
Blake Clark
Whoopi Goldberg
Juru musik Randy Newman
Juru besut Ken Schretzmann
Kongsi
panggawé
Juru dum Walt Disney Pictures
Tanggal babar
18 Juni 2010 (2010-06-18)
Suwé
103 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $200 million[1]
Kalarisan $634,420,787[1]

Toy Story 3 iku sawijining film animasi komputer 3D saka Amérika Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing bioskop déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki ya iku nomor katelu saka séri film Toy Story. Ing film iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara film iki, kayata Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris, lan Laurie Metcalf.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Toy Story 3 (2010) – Box Office Mojo". Box Office Mojo. Internet Movie Database. Retrieved July 20, 2010. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toy_Story_3&oldid=1013455"