Toy Story 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Toy Story 3
Toy Story 3 poster2010.jpg
Poster layar jembar ofisial
DisutradaraniLee Unkrich
DiprodhuseriDarla K. Anderson
John Lasseter (Èksekutif)
Nicole Paradis Grindl (Wakil)
Ditulis déningScenario:
Michael Arndt
Carita:
John Lasseter
Andrew Stanton
Lee Unkrich
DibintangiTom Hanks
Tim Allen
Joan Cusack
Ned Beatty
Don Rickles
Michael Keaton
Wallace Shawn
John Ratzenberger
Estelle Harris
John Morris
Jodi Benson
Laurie Metcalf
Blake Clark
Whoopi Goldberg
DimusikiRandy Newman
Dibesut déningKen Schretzmann
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWalt Disney Pictures
Tanggal metu
18 Juni 2010 (2010-06-18)
Suwéné
103 menit
NagaraAmérika Sarékat
BasaInggris
Rantaman$200 million[1]
Kalarisan$634,420,787[1]

Toy Story 3 iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérikah Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem Toy Story. Ing filem iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kaya ta Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris, lan Laurie Metcalf.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b "Toy Story 3 (2010) – Box Office Mojo". Box Office Mojo. Internet Movie Database. Dijupuk July 20, 2010.