Toy Story 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Toy Story 3 iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérikah Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem Toy Story. Ing filem iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kaya ta Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris, lan Laurie Metcalf.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b "Toy Story 3 (2010) – Box Office Mojo". Box Office Mojo. Internet Movie Database. Dijupuk July 20, 2010.