Tour D2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tour D2
La Tour D2 le 18 mai 2013.jpg
Tour D2
Tetélan pokok
JinisOffice
Cakrik yasanModern architecture
PernahLa Défense
(Courbevoie)
Diyasa kawit2011
Rampung2014
Height
Antenna spire175 m (574 ft)
Roof175 m (574 ft)
Technical details
Floor count37
Floor area50,000 m2 (540,000 sq ft)
Lifts/elevators17
Rancangan lan yasan
ArsitèkAnthony Béchu, Tom Sheehan

Tour D2 inggih punika satunggaling kantor pencakar langit ingkang mapan wonten ing La Défense, Courbevoie, satunggaling tlatah distrik bisnis ingang ageng ingkang mapan wonten ing sisih kulon lan caket kaliyan kitha Paris, Prancis.

Bangunan kasebut kanthi dhuwur 171 meter lan kanthi 37 lantai, minangka bangunan paling dhuwur kaping 10 ing Prancis. Dibangun ing papan sing sadurunge ana bangunan pencakar langit sing dhuwur, sanajan kanthi dhuwure ngisor, diresmekake ing taun 2014[1][2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]