Torta caprese

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Torta caprese
Torta caprese
Torta caprese
JinisFlourless chocolate cake
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaCapri
Woworan pokokButter, sugar, egg yolks, almonds, chocolate, egg whites
Buku masakan: Torta caprese  Médhia: Torta caprese

Torta caprese minangka coklat tradisional Italia lan kacang almond utawa walnut sing dijenengi kanggo pulau Capri asale, lan populer ing Naples. [1]Akeh variasi kue iki digawe, nanging resep dhasar yaiku nyampur butter sing empuk ing suhu kamar karo gula ; kuning telur banjur ditambahake, lan sawise dikombinasikake, bahan sing isih ana ditambahake: almond sing dicincang sacoro apik, coklat dilebur liwat bain-marie, lan putih endhog sing dikocok. Sawise dipanggang, kue kasebut duwe cangkang atos tipis sing nutupi interior sing lembab. Biasane ditutupi bledug ringan saka bubuk bubuk . Kadhangkala digawe nganggo strega utawa minuman keras liyane.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Google Translate". Translate.google.com. Dibukak ing 14 August 2019.