Menyang kontèn

Tomini, Parigi Moutong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tomini, Parigi Moutong
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.08.05 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Parigi Moutong {{{nama dati2}}}]]

Tomini iku kecamatan ing Kabupaten Parigi Moutong propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Parigi Moutong