Tom Skerritt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skerritt, 2006

Thomas Roy "Tom" Skerritt (lair ing Amérikah Sarékat, 25 Agustus 1933; umur 85 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]