Tom Dumoulin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Dumoulin
2015 Tour de France team presentation, Tom Dumoulin.jpg
Dumoulin nalika 2015 Tour de France
Pratélan pribadi
ParabanThe Butterfly of Maastricht[1]
Lair (1990-11-11) 11 Novèmber 1990 (umur 28)
Maastricht, Nèderlan
Dhuwur1,86 mèter
Bobot71 kg (157 lb)
Updated on 15 July 2016.

Tom Dumoulin (lair ing Maastricht, 1 November 1990 iku sawijining juru main pit balapan saka Walanda. Dhèwèké menang medali pirak nalika ing Olimpiade ing Rio taun 2016. Spésialisasiné ya iku nglawan wektu. Saliyané iku dhèwèké uga baud ngepit ing laladan munggah medhun. Saiki dhèwèké ngepit kanggo UCI Proteam Tim Giant-Alpecin.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Caley, Fretz (1 September 2015). "Can Tom Dumoulin hang on?". VeloNews (Competitor Group, Inc.). Dijupuk 9 September 2015. The Butterfly of Maastricht, a nickname gained in his junior years and one he doesn’t particularly like, will be flapping hard on Wednesday. 
  2. "Team Giant-Alpecin". Cycling News (Future Publishing Limited). Dijupuk 23 January 2015.