Tlaga Konstanz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Citra satelit Tlaga Konstanz

Tlaga Konstanz yaiku gabungan saka telu tlaga kang mbatesi Swiss (Kanton St. Gallen lan Thurgau), Jerman (Baden-Württemberg lan Bayern), lan Austria (negara bageyan Vorarlberg).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Tlaga Konstanz ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tlaga_Konstanz&oldid=835610"