Tlaga Konstanz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citra satelit Tlaga Konstanz

Tlaga Konstanz ya iku gabungan saka telung tlaga kang ngwatesi Swiss (Kanton St. Gallen lan Thurgau), Jerman (Baden-Württemberg lan Bayern), lan Austria (praja Vorarlberg).

Pranala njaba[besut | besut sumber]