Tlaga Konstanz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Citra satelit Tlaga Konstanz

Tlaga Konstanz ya iku gabungan saka telung tlaga kang ngwatesi Swiss (Kanton St. Gallen lan Thurgau), Jerman (Baden-Württemberg lan Bayern), lan Austria (negara bagéyan Vorarlberg).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tlaga_Konstanz&oldid=983913"