Tjia May On

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tjia May On

Tjia May On (lair ing Probolinggo, Jawa Wétan, Indonesia, 25 Dhésèmber 1934; umur 84 taun) guru besar Fisika Institut Teknologi Bandung. Panjenengane ngrampungaké sarjana fisika taun 1962 saka ITB, banjur nerusaké ing Northwestern University, AS nganti Ph.D taun 1969. Panjenengane nekuni babagan partikel kuantum lan kosmologi relativistik, lan candhaké panaliten polimer, optik nonlinier, superkonduktor. Saliyané mulang ing jurusan Fisika ITB, panjenengane uga mulang ing program Optoelektronika Universitas Indonesia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]