Tim Cook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Timothy D. Cook
Steven Mnuchin and Tim Cook at Apple HQ (cropped).jpg
Tim Cook ing taun 2018.
Lair (1960-11-01) Novèmber 1, 1960 (umur 61)
Robertsdale, Alabama
Alma materUniversitas Auburn (B.S.)
Universitas Duke (MBA)
PakaryanKetuwa jabatan eksekutif ing Apple Inc.

Timothy Donald Cook (utawa Tim Cook; lair ing Robertsdale, Alabama, 1 Novèmber 1960; umur 61 taun) yaiku ketuwa jabatan eksekutif (chief executive officer, CEO) ing perusahaan multimedia Apple Inc. Ia sampun nyambut gawe ing Apple sawise 1998.[1] Tugas utamine menika ngelola operasi saben dina ing perusahaan kasebut. Ia dadi CEO sawise Steve Jobs mundur saka jabatan kasebut ing 24 Agustus 2011.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Timothy D. Cook Profile - Forbes.com". Forbes. Diarsip saka sing asli ing 2011-08-10. Dibukak ing 2011-08-26. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. Suryadhi, Ardhi (25 Agustus 2011, 08:02 WIB). "CEO Apple Steve Jobs Mundur". Detikinet. Dibukak ing 26 Agustus 2011. Check date values in: |date= (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]