Tikala, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Manado {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Tikala iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Tikala Ares
  • Kairagi Weru
  • Banjer
  • Perkamil
  • Malendeng
  • Ranomuut
  • Dendengan Dalam
  • Dendengan Luar

Kutha Manado


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tikala,_Manado&oldid=1035493"