Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri yaiku filem komedi keiminal Amérika taun 2017 sing diarahake dening Martin McDonagh lan digawe dening Graham Broadbent, Peter Czernin lan Martin McDonagh. Manuskrip film iki ditulis dening Martin McDonagh. Bintang film Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes lan Peter Dinklage .

Filem Three Billboards Outside Ebbing, Missouri wiwit tayang ing Festival Film Venice ing 4 September, 2017 [6] lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 10 November 2017 kanthi winates lan digunakake ing tanggal 1 Desember 2017. Film iki dirilis ing Inggris nalika tanggal 12 Januari 2018.[7] Film iki ditampa kanthi ulasan apik saka juru kritik.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Frances McDormand minangka Mildred Hayes
  • Woody Harrelson minangka Sheriff Bill Willoughby
  • Sam Rockwell minangka Officer Jason Dixon
  • John Hawkes minangka Charlie
  • Peter Dinklage minangka James
  • Abbie Cornish minangka Anne Willoughby
  • Kaleb Landry Jones minangka Red
  • Kathryn Newton minangka Angela Hayes
  • Lucas Hedges minangka Robbie Hayes
  • Samara Tenun minangka Penelope
  • Clarke Peters as Abercrombie
  • Darrell Britt-Gibson minangka Jerome
  • Kerry Condon minangka Pamela
  • Jeljko Ivanek minangka Sersan Cedric Connolly
  • Amanda Warren minangka Denise
  • Sandy Martin minangka Mrs. Dixon
  • Christopher Berry minangka Tony
  • Nick Searcy minangka Bapa Montgomery

Tanggepan juru kritik[besut | besut sumber]

Filem Three Billboards Outside Ebbing, Missouri nampa komentar apik saka juru kritik. Adhedhasar Rotten Tomat, film kasebut nduweni rating 92%, miturut 342 review, kanthi rating rata-rata 8.5 / 10.[8] Adhedhasar Metacritic, film pikantuk nilai 88 saking 100, adhedhasar 50 kritik, nuduhake "pangenalan universal".[9]

Box Office[besut | besut sumber]

Filem Three Billboards Outside Ebbing, Missouri entuk $ 54,513,740 ing Amerika Utara lan $ 104.696.424 ing negara liya. Total pengkasilane sing ditampa dening film iki mencapai $ 159,210,164, ngluwihi biaya produksi $ 12 yuta.[5]

Ing bukaan akhir pekan sing winates, film iki entuk $ 322.168, ndadikake ing tanggal 27 ing box office.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]