Peter Dinklage

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dinklage, 2013

Peter Hayden Dinklage (lair ing Amérika Sarékat, 11 Juni 1969; umur 49 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]